ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 22.03.2023 ГОДИНА (СРЕДА)

март 21, 2023
0 минути

За Среда (22.03.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

07:30 – 14:00 часот: Објекти кај „Кочанско поле“ – Малопродажба м.в. Памучен склад.