ПОДНЕСЕНИ ДВЕ ПРИЈАВИ ПОРАДИ КАСНУВАЊЕ ОД КУЧЕ

февруари 28, 2022
0 минути

На 27.02.2022 во 10.45 часот во ОВР Кочани, М.И.(53) од Кочани пријавил дека во близина на брана ,,Градче“, кочанско, бил каснат од куче, сопственост на лице кое го познава. По документирање на случајот следи соодветен поднесок.

На 27.02.2022 во 12.15 часот во ОВР Кочани, В.А.(39) од Кочани пријавила дека на ул.,,Охридска“ во Кочани била касната од куче, сопственост на нејзини соседи. По документирање на случајот следи соодветен поднесок.

ИЗВОР: Дмевни билтени од СВР Штип