ПОНИКВА – БЕЗОБРАЗНОСТА НА НАЈ ЈАКО

октомври 6, 2023
1 минути

Контејнерите кои КЈП „Водовод“ ги постави со цел во нив да се собира сметот и планината да не се загадува, за кратко време се најдоа на нова локација, локација каде никој не може да го фрли сметот.

Се погрижил некој „љубител“ на природата контејнерите да ги одвлече подолу од некогаш предвидената писта за полетување и да ги фрли за да не може да бидат во употреба.

Која е причината за ваквото безобразно однесување на поединец или на некоја група само тој или тие знаат, но како и да е безобразбоста е на нај јако.

 

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ