ПОНИКВА ПОД СНЕЖНА ПОКРИВКА

април 21, 2024
1 минути

Наши читатели само што ни испратија фотографии од моменталната состојба на Пониква.

Таа е под снежна покривка а за волја на вистината како што ни пишуваат снегот не престанува да врне.

Фотографиите и клиповите најдобро ја отсликуваат моменталната состојба.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ