ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 18.03.2024 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

март 15, 2024
0 минути

За Понеделник (18.03.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:30 – 14:30 часот:  ќе имаат улиците: „Роза Петрова“, Аптека на ул. „Роза Петрова“, Тера Маркет на ул “Роза Петрова“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ