ПОСТАВЕНО ОБЕЛЕЖЈЕ НА НАЈВИСОКИОТ ВРВ НА ПОНИКВА – ВРВОТ „ПАНАЃУР“

Во Спорт
август 22, 2023
1 минути

Поставено обележје на највисокиот врв на Пониква,врв Панаѓур 1669 мнв и комплетно е завршена патеката од паркингот на Пониква–Врв Панаѓур -Пониква која е кружна и во должина од околу 9км. Оваа патека ќе биде од големо значење како за планинарите,рекреативци и туристи кои ја посетуваат Пониква.

Апелираме до сите кои поминуваат на истата, да го користат обележјето за фотографирање, да не го уништуваат и злоупотребуваат бидејќи неговото поставување и самата изработка траеше долго време со доста вложено време и труд.

ПСК „Осогово“ – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ