ПОВИК ЗА ПРИСУСТВО НА ПОВЕЧЕРИНКА ВО НОВОИЗГРАДЕНИОТ ПАРАКЛИС „СВ. ДИМИТРИЈ“

ноември 6, 2022
0 минути

Се повикуваат сите верници кои се во можност да присуствуваат на  повечеринката која ќе се одржи на ден 07.11.2022 година (Понеделник) после 16:30 часот во новоизградениот Параклис „Св, Димиреиј“ во населбата Трајаново трло во Кочани.

Параклис „Св. Димитриј“