ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИЛЕ ЛЕФКОВ: СИНОЌА Е РАЗБИЕНА МОЈАТА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ

април 22, 2024
1 минути

Актуелниот пратеник на ВМРО ДПМНЕ Миле лефков одржа прес конференција на која го истакна вандалскиот однос при разбивањето на неговата канцеларија за средба со граѓаните.

Во прес конференцијата Миле Лефков изјави;

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ