ПРОДОЛЖУВААТ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

јуни 29, 2022
0 минути

Реконструкцијата на Градскиот Парк е во завршни фази. Неодамна беше пуштена во функција и фонтаната којашто на Градскиот Парк му даде поубаво светло.

Од денеска започна и градежната активност за прередување на бекатон плочките кои претходно беа во лоша состојба на улицата „Никола Карев“ кои се во склоп на реконструкцијата на Градскиот Парк.