ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 01.11.2021 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

октомври 29, 2021
0 минути

За Понеделник (01.11.2021 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од 09:00 – 14:30 часот ќе имаат улиците: ул. „Тодосија Паунов“, од ДК „Бели Мугри“ до кафеана „Два другара“, ДК „Бели Мугри“, ул. „Кеј на Револуцијата“  од мостот до ДК „Бели Мугри“.

Кочани, Оперативци