РЕНОВИРАНАТА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА НАСТАВНИЦИТЕ ВО ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ПУШТЕНА ВО УПОТРЕБА

февруари 6, 2023
1 минути

Денес во ООУ „Никола Карев“ беше пуштена во употреба новата комплетно реновирана канцеларија за натавниците која е уште еден од низата проекти на досегашниот в.д. Директор на училиштето Александар Андов.

„Огромно задоволство е што денес ја отворивме комплетно реновираната Наставничка канцеларија во модерен и современ стил, каде наставниците ќе можат во пријатна атмосфера да ги извршуваат своите професионални обврски“ е изјавата на досегашниот в.д. Директор на ООУ  ,Никола Карев”-Кочани