РОДИТЕЛ ПРИЈАВИЛ ДЕКА НЕГОВАТА ЌЕРКА СЕ ОДДАЛЕЧИЛА ОД ДОМОТ

март 25, 2022
0 минути

На 24.03.2022 во 11.40 часот во Полициската станица Кочани, Г.С.(41) од с.Тркање, кочанско, пријавил дека неговата ќерка С.С.(14) се оддалечила од домот.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

ИЗВОР: Дневни билтени од СВР Штип