БИБЛИОТЕКА „ИСКРА“ НАЈАВУВА – СЛАВЕЊЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЛИТЕРАТУРАТА ЗА ДЕЦА

март 25, 2022
0 минути

Во организација на ЈОУ Библиотека „Искра“ од Кочани во периодот од 28.03.2022 – 01.04.2022 година ќе се одбележи и воедно реализира проектот „Славење на Меѓународниот ден на литературата за деца – Другарувањето со книгите ни е песна – Фестивал на децата книгите и музиката“.

Содржините може да ги проследите на приложената програма.

С. Ивановски