РОТАРИ КЛУБ КОЧАНИ-ВИНИЦА ВЕ ПОКАНУВА НА ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА „ПАСИВНО ПУШЕЊЕ“

февруари 20, 2023
1 минути

Ротари Клуб Кочани Виница Ве поканува на 23-ти Февруари да ја проследиме Донаторската Театарска Комедија „Пасивно Пушење” изведена од Народен театар Штип во Режија на Ненад Витанов и со феноменалните: Владимир Тулиев, Миле Вратеовски, Пеце Ристевски, Кристина Атанасова Арсова и Марија Минчева Андонов.

Локација: Сина Сала – Виница
Термин: 23ти Фебруари, почеток 19часот
Цена: 150 денари.

Влезници во: Кафе Бар – Александар Парк – Виница | Кафе Бар – Пролет – Кочани | На влез

Ајде заеднички да ја одбележиме 117 годишнината на Ротари Интернационал и да помогнеме во развојот на уметноста во нашите општини.

Собраните средства ќе бидат донирани за развој на драмската уметност.

Ротари клуб Кочани-Виница

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ