СЕ АСФАЛТИРА УЛИЦАТА „АЛЕКСАНДАР МИТЕВ“ ВО СЕЛО ТРКАЊЕ

декември 1, 2023
0 минути

Во тек е асфалтирањето на улицата „Александар Митев“ во селото Тркање.

Улицата е долга 520 м, со ширина од 3,5 до 5 м. Градежните работи ги изведува фирмата „Коле транс“, како избран економски оператор.

За асфалтирање на оваа улица се обезбедени 2.332.000 денари од Буџетот на Општина Кочани.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ