СЕДМИ ТРАДИЦИОНАЛЕН ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ВО САЛА „СВ. АТАНАСИЈ ВЕЛИКИ“

Во Спорт
јануари 26, 2024
1 минути

По повод патронот на Оризари и верскиот празник Св Атанасиј Велики, во Недела во организација на „Академија Младост-Тошев“ од Оризари ќе се одржи 7-миот традиционален фудбалски турнир во сала „Св. Атанасиј Велики“.

На турнирот ќе учествуваат генерации 2011 и 2015.

Генерација 2011:

Академија Младост-Тошев,

ГФК Неготино-Неготино,

Фудбал Старс-Кочани

ГФК Осгово-Кочани

Генерација 2015:

Академија Младост-Тошев,

ГФК Неготино-Неготино,

Фудбал Старс-Кочани

ФК Форца-Штип,

Натпреварите ќе се одржат во спортската сала во Оризари со почеток од 10:00 часот.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ