СЕКОЈ ДЕН Е ТАКА КАЈ АНТЕНАТА

ноември 22, 2021
1 минути

Наш читател во моментот се нашол онаму каде можеби некој не сакале да се најде за да не го овековечи нивното неодговорно однесување ниту кон сограѓаните, ниту кон природата.

Како што пишува „Секој ден поминувам на оваа релација и речиси секој ден иста слика. Кај антената секогаш е вака. Не знаеме што се пали, но можеме да претпоставиме дека се палат гуми и кабли. Не знам кој е одговорен во општината за да еднаш се стави крај на ова па затоа и ви го испраќам краткиот текст и фотографиите за да некој прочита и да им пренесе на надлежните. Вака ниту се создава соживот ниту почит кон младата популација. Поздрав и се надевам дека ќе биде сето ова објавено“

Ваш читател