СООПШТЕНИЕ ОД АВТО ШКОЛИТЕ ОД КОЧАНИ И ВИНИЦА

декември 9, 2021
0 минути

На одржаниот состанок на 27.11.2021 година во Хотел „Сити Ин“ – Кочани на кој присуствуваа претставници на Авто школите од Кочани и Виница се дискутираше за тековното работење на школите во ново настанатите услови како во државата, така и на глобално ниво.

Соочени со секојдневното покачување на цените на горивата, резервните делови, услугите, минималната плата и воопшто трошоците за живот, приморани сме да ги покачиме минималните цени на нашите услуги кои датираат од 18.07.2016 година.

Договорените препорачани цени на обуката се дадени во табелата и ќе се применуваат од 01.12.2021 година.

АМ   2.800,00;  А1   18.000,00;  А2  21.000,00;  А  21.000,00;

Б  26.000,00;  Ц  33.000,00;  ЦЕ  30.000,00

Авто Школи Кочани и Виница