СПОРТ – ФОТОГРАФИИ НИЗ ИСТОРИЈАТА НА КОЧАНИ

март 13, 2023
0 минути

Интересна фотографија. Како што пишува направена е некаде во 1970 година а на неа седум гимнастичари надежи во тоа време на Кочанската гимнастика.

За жал некои од нив не се повеќе меѓу нас но треба да ги спомнеме.

Од лево: Методи Стефанов – Леви, Ангел Арсов – Ане, Киро Манов – Ѓавол, Ванчо Лазаров, Момир Граовац, Борчо Божиновски – Цингел и Димче Минов.

Да се потсетиме, да не се заборави.

Доколку нешто има погрешено слободно ставете во коментар.