ВО САБОТА БК „СПАРТАК“ ДОМАЌИН НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО БОРЕЊЕ СЛОБОДЕН СТИЛ И БОРЕЊЕ ЗА ЖЕНИ – ПИОНЕРИ/КИ

Во Спорт
март 13, 2023
0 минути

Во организација на на Боречката Федерација на Македонија а со техничка организација на БК „Спартак“ од Кочани во Сабота во Кочани ќе се одржи Државното првенство во борење слободен стил и борење за жени – пионери и пионерки.

Право на настап имаат борачи родени 2008 и 2009 година кои  се регистрирани со право на настап во 2023 година.

Натпреварувањето официјално ќе запоне во 11:00 часот и истото ќе се одржи во салата „Сашо Лазарев – Чапо“

С.  Ивановски.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ