ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

јули 31, 2022
1 минути

Во синоќешните часови на банкомат во „Тутунска банка“ во Кочани наш сограѓанин нашол одредена сума на пари.

Оној што ги загубил парите може да воспостави контакт на телефонскиот број:  077-561-750.

Добро е што уште има чесни луѓе.