Ознака: спортист на годината

БОРАЧОТ РАСУЛ ШАПИЕВ СПОРТИСТ НА КОЧАНИ ЗА 2023

БОРАЧОТ РАСУЛ ШАПИЕВ СПОРТИСТ НА КОЧАНИ ЗА 2023

Вечерва во Хотел „Национал“ во Кочани се одржа церемонијата на прогласување на најуспешните спортисти на Кочани за 2023 година. Манифестацијата „Спортист на Кочани за 2023“ го организираше Општина Кочани а гласањето беше спроведено од пет члена комисија во состав: Лазо Димитров (ТВ Кочани), Илија Стефановски (Радио Кочани), Тања Велкова (sito.mk), Драган Николов (самостоен новинар) и…

ПОВИК ЗА ИЗБОР НА СПОРТИСТ ЗА 2023 ГОДИНА

ПОВИК ЗА ИЗБОР НА СПОРТИСТ ЗА 2023 ГОДИНА

ПОВИК Општина Кочани во соработка со Асоцијацијата на новинари – Кочани и годинава ја организира манифестацијата Избор на спортист за 2023 година. На манифестацијата ќе се изберат: најдобар спортист за 2023 година (прво, второ и трето место); најдобар млад надежен спортист (прво, второ и трето место ; најдобра екипа; најдобар тренер; спортски работник. Право на учество во…

ВРАЧЕНИ ПРИЗНАНИЈАТА НА НАЈУСПЕШНИТЕ СПОРТИСТИ ВО КОЧАНИ ЗА 2022 ГОДИНА

ВРАЧЕНИ ПРИЗНАНИЈАТА НА НАЈУСПЕШНИТЕ СПОРТИСТИ ВО КОЧАНИ ЗА 2022 ГОДИНА

Со пригодна свеченост која во организација на Општина Кочани се одржа во Хотел „Национал“ во Кочани а во присуство на претставници од спортските клубови и спортски здруженија вечерва беа врачени признанијата на најуспешните спортисти во Кочани за 2022 година. Признанието „Најуспешен спортист во Кочани за 2022 година“ му беше врачено на фудбалерот на ГФК „Осогово“…

ПОЗНАТИ ДОБИТНИЦИТЕ НА ПРИЗНАНИЈАТА ОД СПОРТОТ ВО КОЧАНИ ЗА 2022 ГОДИНА

ПОЗНАТИ ДОБИТНИЦИТЕ НА ПРИЗНАНИЈАТА ОД СПОРТОТ ВО КОЧАНИ ЗА 2022 ГОДИНА

Општина Кочани во соработка со спортските новинари од Кочани на состанокот што се одржа денес во малата сала во Општина Кочани ги разгледаа предлозите поднесени од спортските клубови и здруженија за годинешната манифестација „Избор на спортист за 2022 година“. Тоше Манов од ГФК „Осогово“ е избран за спортист на Кочани за 2022 година. На второто…

ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПРЕДЛОЗИ ЗА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „ИЗБОР НА СПОРТИСТ ЗА 2022 ГОДИНА“

ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПРЕДЛОЗИ ЗА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „ИЗБОР НА СПОРТИСТ ЗА 2022 ГОДИНА“

Општина Кочани во соработка со Асоцијацијата на новинари – Кочани и годинава ја организира манифестацијата Избор на спортист за 2022 година. На манифестацијата ќе се изберат: најдобар спортист за 2022 година; најдобар млад надежен спортист; најдобра екипа; најдобар тренер; спортски работник. Право на учество во изборот имаат сите спортисти, екипи и спортски работници од клубови…