ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА – ИСТОК – 09 КОЛО, ВО НЕДЕЛА „ОСОГОВО“ – „БРЕГАЛНИЦА“ (Д)

Во Спорт
ноември 4, 2022
1 минути

Во Недела се играат натпреварите од 09 коло во Трета Фудбалска Лига – Исток. На програмата е 09 коло во кое неколку натпревари го привлекуваат вниманието.

Во Кочани гостува екипата на „Брегалница“ од Делчево а во Струмица екипата на „Рудар“. „Академците“ патуваат во Малешевијата.

Двојки од 09 коло:

„Осогово“ – „Брегалница“ (Д)

„Малеш“ – „Академија Чешиново-Облешево“

„Вардарски“ – „Карбинви“

„Тиверија“ – „Рудар“

„Победа“ (В) – „Овче Поле“

„Спартмани“ – „Дојранско Езеро“

Натпреварите започнуваат во 13:00 часот.

С. Ивановски