УТРЕ (ЧЕТВРТОК) ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ПАТУВАЊЕ“

декември 27, 2023
1 минути

Утре, 28 декември 2023 година, во 18 часот,  во организација на ЈОУ Библиотека „Искра“, во големата сала на Мултикултурниот центар ќе се реализира промоцијата на поетската збирка „Патување“ од авторот Драги Трајчев.

Промотор на книгата ќе биде м-р Аника Илијевска-Ѓорѓиева.

ЈОУБ  „Искра“  – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ