ВО БИБЛИОТЕКА „ИСКРА“ ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА РАСКАЖУВАЊЕ БАЈКИ

февруари 23, 2024
1 минути

По повод Светскиот ден на раскажување бајки, 26 февруари, во ЈОУ Библиотека ,,Искра” денешниот ден започна весело, забавно, креативно и интересно. Со ученици од второ одд. од ООУ ,,Св. Кирил и Меодиј” се реализираше литературно-ликовната работилница ,,Бајката-чудесен свет на имагинација”

Се раскажуваа и читаа бајки, а нашите драги ученици, инспирирани од преубавите бајки беа креативни и ни нацртаа прекрасни цртежии.

Ббилиотека Искра – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ