ВО МОМЕНТОТ, ШУМСКИ ПОЖАР НАД „МЕГДАНОТ“

февруари 19, 2023
1 минути

Екипи од Територијалната Противпожарна Единица – Кочаниво моментот се на терен. Го гаснат пожарот што избувна над м.в. „Мегдан“.

Засега немаме информации што гори и колкава површина има зафатено пожарот, но ќе бидеме во тек и ќе ги известиме нашите читатели штом добиеме информации.

С.  Ивановски