ЗАМЕНА НА ОШТЕТЕНИТЕ ПЛОЧКИ ВО ГТЦ „БЛОК А“ И „БЛОК Б“

јули 5, 2023
1 минути

Ч

Од денеска започнаа работните активности во Трговскиот центар „Блок А“ и „Блок Б“ каде што се работи на замена на старите, дотраени и оштетени мермерни плочки на надворешните скали, партерот и одводните канали.

Изведувач на работите е фирмата „Исток-Мермер Дооел“, Долни Подлог.

Вкупната вредност на проектот изнесува 268.025,00 денари.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ