ЗДРУЖЕНИЕТО „ФОНДАЦИЈА ЕДИНСТВО“ ДОДЕЛИЈА ПАКЕТЧИЊА ЗА ДЕЧИЊАТА ОД СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ СЕМЕЈСТВА

јануари 3, 2022
0 минути

По повод Новогодишните и Божиќните празници Здружението „Фондација Единство“ од Кочани, во соработка со претставници на Оптина Кочани, доделија пакетчиња на социјално загрозените семејства.

Здружението „Фондација Единство“ ја претставуваше Столе Велков, Претседател на здружението.

Доделените пакетчиња се дел од социјалната програма на Општина Кочани.