ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 12.04.2022 ГОДИНА (ВТОРНИК)

април 11, 2022
1 минути

За Вторник (12.04.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 12:00 часот ќе имаат: улиците „Брегалничка“ и „Лазар Андонов“