АНТОНИО ПАУНОВ НОВ ДИРЕКТОР НА КЈП „ВОДОВОД“ – КОЧАНИ

јули 2, 2022
0 минути

По оставката на Иван Иванов од местото директор на КЈП „Водовод“ – Кочани на синоќешната седница на ОК ВМРО ДПМНЕ – Кочани одлучено е да за нов директор на КЈП „Водовод“ – Кочани се именува Антонио Паунов.

Според првите информации се работи за наш сограѓанин по професија машински инженер со завршени Шефилд студии во Солун.

Работел во повеќе држави низ светот а моментно е вработен како Комунален инспектор во Општина Горче Петров во Скопје.

За во понеделник во просториите на комуналното претпријатие е закажано примопредавање на функцијата директор на КЈП „Водовод“ – Кочани.

С. Ивановски