НАЈАВА – КНИЖЕВЕН ПОРТРЕТ НА АВТОРОТ АНА ДЕДОВА

ноември 23, 2022
1 минути

По повод 25 години творештво за утре (Четврток) со почеток во 14:00 часот во организација на ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани закажана е промоција на книжевен портрет на авторот Ана Дедова.

М-р Љубинка Ајтовска е Промотор а Аника Илиевска – Ѓорѓиева Модератор.

Место на одржување на настанот е Мултикултурниот Центар – Кочани.

С. Ивановски