ДЕРБИТО НЕ ДАДЕ ПОБЕДНИК, ДАЛИ НАТПРЕВАРОТ Е ТАКА ДОГОВОРЕН?

мај 22, 2022
1 минути

Интересен статус сподели еден мој голем пријател инаку еден од повеќемината борци за чиста животна средина не само во Кочани, туку и пошироко.

Клипот кој го сподели имаше коментар: „Градско дерби, кое повеќе граѓани на Кочани ќе отрови!!! Пајпер Мил против Градска депоника“.

Како овој дерби натпревар беше финале и не даде победник според пропозициите ќе се игра се додека некоја од екипите не постигне прва погодок. За жал играчите од двете екипи не се расположени да ја погодат противничката мрежа што наведува дека натпреварот е ТАКА  ДОГОВОРЕН.

Малку сатира нема да е на одмет.

С. Ивановски