ГОСПОДА, И ОВА Е ДЕЛ ОД КОЧАНИ

октомври 18, 2022
0 минути

Овој пат решивме да не објавуваме никаков текст во прилог на фотографиите се со цел да не создаваме нервоза кај некои функционери и да не им го нарушиме кредибилитетот кој како што велат го имаат пред претпоставените.

За да не им ги истргнуваат ушите само би додале, и овие фотографии се дел од Кочани и тоа од реновираниот Градски Трговски Центар.

С. Ивановски