ГРАЃАНИТЕ РЕАГИРААТ: ТРЕТА НЕДЕЛА ЃУБРЕТО НА УЛИЦА!!

јануари 24, 2024
1 минути

Реакција на граѓани од населба Недопирливи (улица Иван Иванов Балашо бр. 1 – ) во врска со односот на КЈП Водовод и извршувањето на нивните ДОЛЖНОСТИ!!!

Имено, ѓубрето во населбата веќе ТРЕТА недела е на улица. Неофицијално дознаваме дека КЈП Водовод има ПЕТ расипани камиони, но тоа воопшто не е наша грижа и никако не можеме да покажеме разбирање за нешто што ДЕБЕЛО го плаќаме а како услуга не го добиваме!!

Друг проблем е што по овие улици (сред центар на Кочани), НИКОГАШ не поминал(е) вработен (и) за да ги изметат улиците, за што исто така ДЕБЕЛО ПЛАЌАМЕ!!!

Затоа сега упатуваме прашање до самите ингерентни – КАКО ДА ВИ ГО „РЕШИМЕ“ ПРОБЛЕМОТ?!!!!!! Ако треба „ДОНАЦИИ“ со отворена телефонска линија да собираме, бидејќи очигледно дека плаќањето на  баснословни суми за услуги кои не ги добиваме – Е ВО ПРАЗНО!!!!!!

Група граѓани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ