ИДНИТЕ ПРВАЧИЊА ВО ПОСЕТА НА УЧИЛИШТЕТО „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“

март 23, 2024
0 минути

Во текот на оваа седмица група дечиња од Детската Градинка „Павлина Велјанова“ го посетија основното училиште „Св. Кирил и Методиј“ каде поминаа незаборавни мигови.

Целта на посетата е како што беше истакнато да го запознаат училиштето во кое некои од нив како првоодделенци ќе го започнат образовниот процес од 1. Септември.

Најубавото нешто што го доживеаја при нивната посета на училиштето беше дочекот од стана на наставниците и учениците од ова училиште.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ