ИНОВАЦИЈА ИЛИ ВИСТИНСКО РЕШЕНИЕ?

февруари 2, 2023
0 минути

Поставувањето на пластични столпчиња во близна на мостот кај Воени отсек наиде на различно размислување кај возачите но и кај останатите учесници во сообраќајот.

Едни со критика дека тоа е само обична иновација со која се прави поголем сообраќањено метеж, а другите со спротивно мислење, дека решението е добро и дека така минувачите и возачите на некој начин повеќе ќе бидат заштитени.

Не е наше да судиме, па според фотографиите што ги добивме оставаме читателите сами да донесат свој суд.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  БРИШАНИ