КОГА СЕ САКА, СЕ СЕ МОЖЕ, ЗАВРШЕН УЧИЛИШТНИОТ ПАРКИНГ ПРОСТОР ВО ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“

октомври 31, 2022
1 минути

Денес го завршивме и училиштниот паркинг простор, проект кој го работевме во повеќе фази.

Благодарност за донацијата на гребаниот асфалт на КЈП „Водовод“ – Кочани, потоа на нашите пријатели за работата со ваљакот и средствата за зацврстување на гребаниот асфалт. Сето ова немаше да биде завршено без вредните раце на нашиот технички персонал при ООУ ,,Никола Карев”.

Нашите вработени веќе од утре ќе можат да го користат училиштниот паркинг простор.

ООУ Никола Карев”