НАЈАВЕНИ КОНЦЕРТИ НА ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ – КОЧАНИ

март 3, 2023
1 минути

По повод 8-ми Март „Меѓународниот ден на жената“ ООМУ „Ристо Јуруков“ од Кочани ќе одржи два концерта.

Првиот концерт ќе биде одржан на 06.03.2020 година (Понеделник) со почеток во 18:00 часот во ДК „Бели Мугри“ Фоаје – 1 во Кочани, додека вториот концерт е закажан за 09.03.2023 година (Четврток) во ДК „Тошо Арсов“ во Виница со почеток во 19:00 часот.

Од ООМУ „Ристо Jуруков“ Ве очекуваат на добра забава.

С.  Ивановски