НАЈАВА – ЛИТЕРАТУРНА СРЕДБА И ПРОМОЦИЈА НА МЛАДИ АВТОРКИ

јануари 16, 2024
1 минути

Среда, 17 јануари во 12 часот, ЈОУ БИблиотека „Искра“ организира литературна средба и промоција со младите авторки Марија Витанова, Рената Атанасова и Василија Ѓоргиева.

Авторките се членови на литературната секција при Дом за деца и млади „Благој Мучето“ од Струмица а пред кочанската публика ќе се претстават и ќе бидат промовирани нивните  дела: Мирисот на младоста, Желбите на вистинските луѓе и Безгрижна

ЈОУБ „Искра“ – Кочани