НАЈАВА НА ЛИТЕРАТУРНО ЧИТАЊЕ ПО ПОВОД СВ. ТРИФУН И СВ. ВАЛЕНТИН И ПРОМОЦИЈА НА КНИГА

февруари 13, 2023
0 минути

По повод празнувањето на Св. Трифун и Св. Валентин утре (Вторник) ЈОУ Библиотека „Искра“ организира литературно читање и промоција на книга.

Најпрвин со почеток во 12:00 часот во просториите на библиотеката од страна на членови на ЛК „Копнеж“ ќе се одржи литературно читање посветено на двата празника а во 17:00  часот ќе има промоција на книгата, поетска збирка „Раѓање на светлината“ чиј автор е Марина Гоцевска. Промотор на книгата е Ленче Стоименова.

Убава можност за љубителките на убаво напишаниот збор да можат да проследат интересни културни настани.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ