НАЈАВА – ОБУКА ЗА ЖЕНИ ПРЕТПРИЕМАЧКИ

мај 26, 2023
1 минути

Повик до сите жени претприемачки и потенцијални претприемачки од Источен регион. Обука на тема “ФИНАНСИРАЊЕ НА БИЗНИС И ПРИСТАП ДО ФИНАНСИИ” Обуката е бесплатна, а местата се ограничени. Резервирајте место на маил irenamircovska@gmail.com или на тел.071272024.

Се гледаме на 30.05

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ