ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ПОДАРЕТЕ ЉУБОВ, ПОДАДЕТЕ РАКА“

февруари 11, 2022
0 минути

По повод празникот на љубовта „Свети Валентин“ во Недела и Понеделник (13 и 14 Февруари) ќе биде организирана хуманитарна акција под мотото „Подарете љубов, подадете рака“.

За таа цел во периодот од 12:00 до 17:00 часот во Градскиот Трговски Центар во Кочани ќе биде поставен продажен штанд на кој ќе бидат изложени предмети кои ја симболизираат љубовта.

Собраните средства од продажбата ќе имаат хуманитарен карактер и истите ќе бидат наменети за нашата сограѓанка Славица Димитрова.

Приклучете се на хуманитарната акција „ Подарете љубов, подадете рака“, Ве очекуваме.

С. Ивановски