НОВА ПРЕТСТАВА ВО ЦИРКУСОТ НАРЕЧЕН ФФМ

Во Спорт
август 4, 2023
1 минути

Фудбалската Федерација на Македонија за денес во 10:30 часот го закажа жребувањето на екипите во Втора Фудбалска Лига за сезоната 2023/2024.

Бидејќи некои екипи (барем така се шпекулира) ја немале уплатено котизацијата а крајниот рок беше денес до 10:00 часот извлекувањето на натпреварувачките броеви на шеснаесетте екипи беше поместено најпрвин за во 11:00 па во 12:00 часот., но засега од сето тоа нема ништо.

Дали се мати некоја работа или пак……..!?

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ