ОГЛАС ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ХЕПЕНИНГ

март 2, 2023
1 минути

Општина Кочани објави оглас за организирање Велигденски хепенинг, по пат на јавно наддавање.

Велигденскиот хепенинг ќе се одржи во Градскиот парк во Кочани во периодот од 07.04.2023 до 18.04.2023 година.

Почетната цена за јавното наддавање изнесува 15.000,00 ден. + ДДВ, со праг на наддавање од минимум 2.000,00 ден. Јавното наддавање ќе се спроведе на 07.03.2023 година во 12:00 часот во просториите на Општина Кочани, ул. „Раде Кратовче“ бр. 1, Кочани.

Сите останати информации за огласот се наоѓаат на следниот линк:

https://kocani.gov.mk/%d0%be%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81-%d0…/

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ