ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 21.09.2022 ГОДИНА (СРЕДА)

септември 20, 2022
0 минути

За Среда (21.09.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:30 – 13:00 часот ќе имаат: жителите на село Соколарци, а од

09:00 – 12:00 часот жителите од село Грдовци на влезот од страната на Кочани.