ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ – КОЧАНИ ОДРЖА КОНЦЕРТ „РОДИТЕЛИ И ДЕЦА“

јуни 4, 2024
0 минути

По повод Патрониот празникна училиштето,  синоќа во салата на „Мултилуктурниот центар“ во Кочани ООМУ „Ристо Јуруков“ го одржа закажаниот концерт под наслов „Родители и деца“.

Концерт полн цо емоции, дружење и забава ги разгалија срцата на присутните во салата.

Родителите и децата кои моментно посетуваат настава во ООМУ „Ристо Јуруков“ свиреа, пееа и се забавуваа онака како што тие знаат и умеат.

Учесниците: Марио и Александар Горгиеви,  Дарио и Љупчо Ѓеорѓијеви, Лука и Димитар Симијонови, Марија, Ана и Гоце Пејчеви, Јован, Георгиј и Зоран Христови,  Анастасиа и Александар Хаџи Паунови и  Зори, Зафир и Ангелина Катмерови со своите настапи знаеа како да ги воодушеват присутните.

Честитки до сите учесници на овој незаборавен концерт.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ