ЗАХИР РАМАДАНОВ СО СВОЈОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР НА ГОЛЕМ КОНЦЕРТ ВО БЕЛГРАД

септември 1, 2022
0 минути

Познатиот музичар на труба Захир Рамаданов од Кочани кој настапуваше повеќе од 35 години на сцена со кралицата на ромската музика Есма Реџепова утре (Петок 02.09.2022) со својот дувачки оркестар Захир Рамаданов Брас Бенд ќе настапува на големиот концерт во Београд.

С.  Ивановски