КОНЦЕРТ НА МУЗИЧКОТО ТРИО „MUSICA VIVA“

јули 5, 2023
1 минути

Вечерва во „Фоаје“ при НУ Центар за култура – Кочани, музичкото трио „Musica viva“ одржа концерт насловен како „Музички бисери во класичната музика“.

М-р Марија Илиева, Ангелина Павлова и Стојан Наумовски со својата изведба им подарија на присутните една незаборавна вечер.

Инаку ова е првиот културен настан во месец Јули  кој го организира НУ Центар за култура „Бели Мугри“ – Кочани како дел од нивната годишна програма.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ