ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, ВТОРИОТ ДЕН ДОНЕСЕ НЕИЗВЕСНИ НАТПРЕВАРИ

Во Спорт
јуни 29, 2023
0 минути

Вториот ден донесе два мошне интересни и преди се неизвесни натпревари во склоп на годинешниот 21. Петровденски турнир во мал фудбал.

Во првиот натпревар се сретнаа екипите на „Џинџер бар“ и „Рели“, а по доста возбудувања натпреварот заврши без победник 2:2 (1:1).

Во вториот натпревар гледачите видоа исто така добар фудбал со многу шанси и неизвесност до самиот крај. Екипата на „Аледар“ загуби од „Ефремови“ 1:3 (1:2)

Утре, Петок на програмата се нови два натпревара:

19:00          „Еуро петрол“ – „Филтеа“

20:00          „Амфенол“ – Магнифициент“

С.  Ивановски