ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 01.04.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

март 31, 2022
0 минути

За Петок (01.04.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 12:00 часот ќе имаат: м.в. Калиманова глава – зградите спроти објектот „Белведере“, ул. „Мородвишка Епископија“, ул. „Охридска“, ул. „Скопска (делот спроти станбен комплекс Алекс).